You are currently viewing DEPUTATUL CORNELIU ȘTEFAN ATRAGE ATENȚIA: RESPONSABILITATE, NU ANTICIPATE!

DEPUTATUL CORNELIU ȘTEFAN ATRAGE ATENȚIA: RESPONSABILITATE, NU ANTICIPATE!

  • Post category:ACTUAL

Deputatul Corneliu Ștefan, Președinte PSD Dâmbovița, atrage atenția într-o nouă postare în social media, la pericolul iminent care poate apărea, în contextul tratării cu superficialitate a luării mărurilor de igenă publică. Grija pentru sănătatea națională trebuie să reprezinte prioritatea zero a României.

În timp ce România, ca de altfel întreaga Europă, trece printr-un moment dificil, fără de precedent în istoria ultimilor 50 de ani, declanşat de răspândirea cu repeziciune a temutului coronavirus, Ludovic Orban, Florin Cîţu şi PNL sunt preocupaţi de angajarea ţării în procesul alegerilor anticipate, de declanşarea unei crize politice. Coronavirusul şi impactul său asupra colectivităţilor umane, asupra sănăţăţii românilor, asupra echilibrului social îi intresează mai puţin pe liberali!

Avem grădiniţele şi şcolile încă deschise, copiii merg liniştiţi la cursuri, deşi părinţii sunt panicaţi din cauza pericolului, din cauza veştilor transmise în media.
Din păcate, nu am auzit ca şefii Inspectoratului Şcolar Judeţean #Dâmboviţa să trateze cu maximă seriozitate situaţia existentă la nivel european şi naţional.

Faptul că încă nu a apărut niciun caz în judeţul nostru şi că nu există momentan suspiciuni de îmbolnăviri cu coronavirus nu trebuie să îi determine să stea liniştiţi, calmi, nepăsători şi eventual să se gândească doar la calculele electorale.

În calitate de deputat în Parlamentul României, de preşedinte al PSD Dâmboviţa şi de cetăţean, îl rog pe şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, care acum se antrenează electoral, să trateze cu maximă seriozitate această problemă. Lăsaţi, domnilor, vraja puterii de-o parte şi preocupaţi-vă de chestiunile care dor cel mai mult şi care necesită o implicare totală şi responsabilă!, a mai declarat Corneliu Ștefan.