You are currently viewing Un nou Vicepreședinte al Partidei Romilor la nivel național, în persoana lui Tudorică Răducanu!

Un nou Vicepreședinte al Partidei Romilor la nivel național, în persoana lui Tudorică Răducanu!

  • Post category:ACTUAL

   Ca o recunoaștere a meritelor de bun organizator, de lider, de șef al uneia dintre cele mai puternice filiale județene a Asociației Partida Romilor Pro Europa, Tudorică Răducanu a fost ales vicepreședinte la nivel național, nominalizarea care s-a făcut în cadrul Adunării Generale a Asociației Partida Romilor Pro Europa, desfășurată sâmbătă, 7 martie, la Rin Grand Hotel din București.

   Totodată, delegații sosiți din toată țara au decis ca Nicolae Păun să conducă în continuare destinele Asociației Partida Romilor Pro Europa. Tot în cadrul evenimentului, s-a hotărât care vor fi acțiunile pe care le va întreprinde Asociația în plan politic și social, în perioada următoare, și care va fi strategia pe care o va adopta în campania electorală pentru alegerile locale.

   „A fost o întâlnire deosebită, la care au participat membri cu valoare, șefi de filiale din toată țara. Am constatat, mai mult ca niciodată, că suntem uniți, dedicați problemelor comunităților de romi, dornici să rezolvăm toate situațiile apărute, pornind de la cele de natură socială și educațională, până la cele economice.

   Noi, membrii Partidei Romilor, suntem la fel de interesați ca toți ceilalți factori implicați ca țara să meargă bine, ca lucrurile să evolueze în condiții de normalitate, respectându-se principiile democratice.

   Sunt bucuros că Nicolae Păun, cel care a dus greul acestei asociații, care nu s-a dat bătut, indiferent de câte piedici a suportat, a fost din nou ales președinte al asociației noastre. Sunt mândru și onorat că am fost nominalizat ca vicepreședinte al Partidei Romilor la nivel național. Este un rezultat al încrederii, o încununare a muncii pe care am dus-o în Dâmbovița, alături de ceilalți colegi, pentru refacerea și consolidarea filialei noastre.

   Suntem mai puternici ca niciodată și convins că vom avea un cuvânt de spus în structurile administrației publice locale și județene”, a declarat Tudorică Răducanu – vicepreședinte la nivel național al Partidei Romilor Pro Europa și liderul filialei Dâmbovița.