You are currently viewing CREDINȚĂ TARE ȘI NĂDEJDE ÎNNOITĂ ÎN VREMURI TULBURI

CREDINȚĂ TARE ȘI NĂDEJDE ÎNNOITĂ ÎN VREMURI TULBURI

  • Post category:ACTUAL

Cred cu tărie că trebuie să respectăm normele igenice impuse în această situație, dar, în același timp, cred că trebuie să sporim solidaritatea cu prilejul activităților social-filantropice și misionare desfășurate în această perioadă, mai cu seamă pentru toți semenii noștri aflați în necazuri și în nevoi.

Recomand credincioșilor noștri să intensifice rugăciunea, atât în cadrul cultului, în duminici și sărbători, cât și acolo unde trăiesc și își desfășoară activitatea.

Înțelepciunea, prudența și echilibrul se impun mai cu seamă în aceste momente, când trebuie să nu uităm că înainte de toate suntem creștini, iar Biserica a fost prezentă mai cu intensitate în viața publică în perioade dificile, așa cum ne aducem aminte de timpurile  de criză, de cataclisme, ciumă, holeră, ori alte boli grave, precum și în timp de conflicte și războaie, fiind speranța sigură a tuturor celor ce și-au pus nădejdea în Dumnezeu.

Împreună cu filiala locală de Cruce Roșie, al cărei Președinte sunt, bine și atent colaborând cu toate instituțiile statului, am certitudinea că vom traversa cu bine această perioadă de încercare.