You are currently viewing Claudia Gilia: Adevăratul proiect al președintelui Iohannis – ”România ANORMALĂ!”

Claudia Gilia: Adevăratul proiect al președintelui Iohannis – ”România ANORMALĂ!”

Proiectul Președintelui Johannis „România anormală” continuă! Suntem, cu toții victimele unui Președinte  și a unui partid iresponsabil! Este un moment unic în istoria politică a României: retragerea mandatului cu câteva minute înainte ședinței de învestitură.

Retragerea lui Cîțu, în acest moment, nu este un gest de responsabilitate, așa cum poate părea. Este o dezertare, o trădare a intereselor acestei țări!  PSD a subliniat mereu că Florin Cîțu nu trebuie să fie premier pentru că nu are calitățile necesare. A fost retras nu pentru că nu îndeplinește criteriile necesare, ci doar pentru a continua obsesia anticipatelor.

PSD a dovedit responsabilitate și prin votul de astăzi când am susținut familia, părinții putând să ceară zi liberă, plătită, în situația închiderii neprevăzute a unităților de învățământ.

În același timp, PNL ține România în haos în plină amenințare a unui virus extrem de contagios și mortal! PNL pune interesele politice înaintea interesului românilor, prin refuzul lor de a guverna țară în plina pandemie de coronavirus.

Oamenii ăștia nu au nici un Dumnezeu!

Conf.univ.dr. Claudia GILIA

Deputat PSD de Dâmbovița