You are currently viewing Mihai Tudose face SHOW

Mihai Tudose face SHOW

  • Post category:ACTUAL

Fostul premier Mihai Tudose îl atacă pe Florin Cîțu, din cauză că și-a depus mandatul. Tudose se întreabă dacă  Cîțu în momentul în care a fost desemnat nu știa de ”virusache”. Totuși, Tudose explică că PSD trebuie să voteze orice viitoare propunere de premier venită de la Klaus Iohannis pentru că ”orice far este luminos, după Cîțu”.

”Acum este timpul pentru responsabilitate și poate că președintele găsește pe cineva care își asumă. Prima dată a venit Orban care ne-a spus ce minunat va fi el ca prim-ministru, dar ne ruga să nu-l votăm. Apoi a venit Cîțu, două săptămâni ne-a zis ce face el pentru țară, iar apoi a scris în necrologul lui personal că nu poate din cauză că e coronavirus. Prima mea reacție a fost, îmi cer scuze pentru limbajul colocvial, dar asta am gândit: ”Să mori tu, Cîțule!”

Când ai aflat, tu, Cîțule de virusache? Păi când ai fost desemnat nu era virusache? Acum ai aflat tu? Păi ieri a venit virusache în România, hop, am venit și eu? Cine-și imagina că virusul nu ajunge în România, era un naiv. Se lovea de munți și nu putea să treacă sau cum.

Un lucru este clar: viitorul Guvern, oricine ar fi, trebuie votat. După Florin Cîțu, orice far este luminos. România are nevoie de stabilitate, de un om serios, de decizii clare și ferme.”, a spus Mihai Tudose,