You are currently viewing Casa Soarelui NU este centru de carantină

Casa Soarelui NU este centru de carantină

  • Post category:ACTUAL

În ultimele zile circula pe rețelele de socializare informația cum că, la Casa Soarelui Târgoviște au fost aduse numeroase persoane infectate cu COVID-19, acest lucru nefiind adevărat.

În legătură cu informaţiile apărute pe reţelele de socializare, prin care se anunţă faptul că la Complexul de Servicii Sociale Casa Soarelui Târgovişte ar fi centru de carantină pentru persoanele infectate cu noul coronavirus (COVID-19), vă transmitem faptul că NU ESTE ADEVĂRAT! 

La Complexul de Servicii Sociale Casa Soarelui Târgovişte, ca la toate centrele din subordinea DGASPC Dâmboviţa, există spaţii de izolare, care sunt utilizate în situaţia în care un beneficiar are o boală contagioasă, pentru a-i proteja pe ceilalţi beneficiari, însă NU ESTE CENTRU DE CARANTINĂ PENTRU BOLNAVII DE CORONAVIRUS! 

Menţionăm faptul că în perioada 11.03.2020 – 22.03.2020, cu posibilitatea prelungirii, sunt suspendate vizitele în centrele rezidenţiale, precum şi activităţile comune din centrele de zi, în vederea protejării beneficiarilor. 

Facem apel la cetăţeni să nu mai răspândească informaţii eronate! Mulţumim!“, se regăsește într-o postare pe pagina de Facebook a instituției.