You are currently viewing Sistarea lucrărilor la podul de lângă COS!

Sistarea lucrărilor la podul de lângă COS!

  • Post category:ACTUAL

Lucrările de la pasajul de pe Petru Cercel (zona COS) din cadrul proiectului de realizare a centurii ocolitare a municipiului Târgovişte se sistează.  “Din motive financiare, care nu țin de firma noastră, întrerupem lucrările la pasajul Petru Cercel. Menționăm că primaria Târgoviște nu are nicio vină!” a anunţat în această seară societatea Edil Team Construction Dâmboviţa.

Referitor la subiect, primarul Cristan Stan a precizat: “Nu există datorii restante. Ultima factura este emisă pe 02.03. Încă nescadentă. Restul este achitat.  Dacă cei de acum nu au capacitatea de a duce lucrarea, antreprenorul va găsi o soluţie imediată. Chiar nu sunt probleme.

Edil Team Construction Dâmboviţa, societate din Doiceşti, lucra ca subcoontractor pentru câştigătorul lotului 1, asocierea Chirulii Andreea Impresa Individuale, ofertant lider, alături de Operes SRL cu terţ susţinător Codesil Spa. Lotul 1 are o valoare de peste 28 de milioane de lei. Contractul a fost semnat pe 6 ianuarie anul acesta. Recent Edil făcea un anunţ de angajare, spunând că au nevoie de muncitori pentru proiectele din Dâmboviţa. Anunţul societăţii este unul destul de brusc, având în vedere că nu ştim să existe probleme financiare din partea autorităţii locale.