You are currently viewing Traian Berbeceanu, consilierul ministrului de Interne, mesaj de ULTIMĂ ORĂ!

Traian Berbeceanu, consilierul ministrului de Interne, mesaj de ULTIMĂ ORĂ!

  • Post category:ACTUAL

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat, imediat după jurământul depus de noul guvern condus de Ludovic Orban, că decretează, la nivel național, începând de luni, starea de urgență. Însă, niciun oficial nu a ieșit, public, să explice ce înseamnă starea de urgență.

Consilierul ministrului de Interne, Traian Berbeceanu, a făcut, pe o rețea de socializare, câteva precizări despre decizia luată de Iohannis.

”Starea de urgență are menirea de a ajuta populația, de a vă proteja sănătatea, de a salva vieți în cele din urmă.

În același timp, știrile false și interpretările rău intenționate nu fac decât să îngreuneaze situația, să ne îndepărteze, pe noi toți, de la atingerea obiectivului firesc: limitarea contaminării și stoparea răspândirii noului coronavirus.

Nu este adevarat că alimentele vor fi raționalizate, nu este adevărat că țara va fi blocată și mai ales este falsă ideea potrivit căreia, declararea stării de urgență ar putea să genereze abuzuri ale autorităților”.

Mass media, în mod special, cei care aleg să își exprime părerile prin intermediul rețelelor sociale, în particular, au datoria de a prezenta obiectiv, calm și realist situația. Iar dumneavoastră trebuie să aveți încredere în mesajele, indicațiile, solicitările și recomandările autorităților!

În cursul zilei de ieri, domnul ministru Ion Marcel Vela a primit următorul mesaj:

Domnule ministru, Mihai Ghiță sunt, managerul Știrilor Kanal D. Vă vorbesc în numele conducerii noastre, vă stăm la dispoziție pentru tot ce aveți nevoie în aceasta criză, iar tonul nostru o sa rămână în acesta perioadă pur informativ, și din surse oficiale, fără dramatizari. Ne puteți cere ajutorul oricând. Succes în rezolvarea acestei crize și aveți suportul nostru absolut”

Un exemplu de normalitate, de echilibru, de implicare și profesionalism! Acesta este atitudinea pe care o așteptăm, vă mulțumim și vă asigurăm de totala noastră implicare și dăruire!

Este o perioadă grea, însă, împreună vom reuși!”, e mesajul fostului comisar.