You are currently viewing Carmen Holban le mulțumește celor aflați ”în prima linie în lupta cu boala”

Carmen Holban le mulțumește celor aflați ”în prima linie în lupta cu boala”

  • Post category:ACTUAL / SOCIAL

Deputat de Dâmbovița, membru in Comisia de Sănătate a Camerei Deputaților, Carmen Holban a ținut să mulțumească medicilor și farmaciștilor pentru lupta lor împotriva amenințării reprezentată de coronavirus.

Lupta lor trebuie cu atât mai mult apreciată, cu cât ne confruntăm cu lipsuri importante, de echipamente și materiale sanitare, necesare în astfel de situații.

Carmen Holban cere, totodată, mai multă responsabilitate din partea responsabililor guvernamentali, pentru a lua tpate măsurile ce se impun, având ca unică preocupare sănătatea populației.

”Până astăzi, 16 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 158 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

În aceste momente, vreau, din suflet, să le mulţumesc tuturor medicilor şi farmaciştilor pentru munca pe care o fac în aceste zile, mai ales că ne confruntăm cu anumite lipsuri în ceea ce priveşte echipamentele de protecţie. Sper că actualul Guvern va lua toate măsurile necesare pentru protejarea personalului medical şi din farmacii, care sunt în prima linie a acestei lupte.
În acelaşi timp, vă rog, pe dumneavoastră, dâmboviţenii, să nu ieşiţi din casă, decât dacă nu există altă soluţie.

Dacă vom respecta regulile, #totulvafibine!”,  este mesajul pe care Carmen Holban, deputat de Dâmbovița, îl transmite prin intermediul rețelelor de socializare.