You are currently viewing CORNELIU ȘTEFAN (PSD) MULȚUMEȘTE TUTUROR CELOR IMPLICAȚI ÎN CONTROLUL RĂSPÂNDIRII COVID -19

CORNELIU ȘTEFAN (PSD) MULȚUMEȘTE TUTUROR CELOR IMPLICAȚI ÎN CONTROLUL RĂSPÂNDIRII COVID -19

  • Post category:ACTUAL

În plină stare națională de urgență, în care personalul medical, polițiști sau cadre ale ordinii publice, sunt asaltați la propriu de nevoile acute generate de epidemia COVID-19, foarte puțini oameni se opresc din tumultul cotidian, exprimându-și pentru o clipă, recunoștința pentru devotamentul și spiritul de jertfă pe care acești „eroi ai sănătății” îl depun zilele acestea. Unul dintre acești puțini oameni este și Deputatul Corneliu Ștefan, care într-o postare pe Facebook și-a exprimat admirația față de munca și atitudinea acestor în contextul complicat actual: Zilele acestea, privirile noastre pline de încredere sunt îndreptate către #medici#asistente, oamenii de pe #salvări#polițiști și #jandarmi, spre toți aceia care sunt în linia întâi în lupta cu această pandemie.
Unii dintre voi nu mai au timp pentru familiile lor, ocupați fiind cu salvarea și protejarea familiilor noastre.
Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți.
Vă mulțumim pentru că, deși nici voi nu sunteți imuni în fața acestui virus, vă reîntoarceți în spitale și pe străzi, încercând zi de zi să aveți grijă de noi!
Zilele acestea, prin comportamentul nostru, trebuie să demonstrăm că suntem alături unii de ceilalți și că facem tot ceea ce este posibil să luptăm împotriva răspândirii coronavirusului.
De aceea, am un mesaj către toți #dâmbovițenii și către toți #românii: rămâneți în case cât de mult timp puteți, nu ieșiți deloc dacă se poate. Dacă sunteți obligați să ieșiți, încercați să luați toate măsurile de siguranță pentru a vă proteja împotriva coronavirusului.
Printr-un comportament responsabil, împiedicăm răspândirea virusului și le dăm un răgaz medicilor în lupta cu această boală.
Haideți să le arătăm respectul pe care îl merită și să fim alături de ei.
Vă suntem recunoscători!