You are currently viewing Coronavirus| Testul a ieșit negativ și în cazul lui Corneliu Ștefan

Coronavirus| Testul a ieșit negativ și în cazul lui Corneliu Ștefan

Pentru a înlătura orice suspiciune despre o presupusă infectare cu COVID-19, Corneliu Ștefan, deputat și președinte PSD Dâmbovița, a efectuat un test pentru depistarea virusului.

Rezultatul testului a sosit luni, 16 martie 2020, iar medicii l-au anunțat pe Corneliu Ștefan că se află în afara oricărui pericol, atât el, cât și cei cu care a intrat în contact în ultima perioadă.

„Rezultatul testului a ieșit, iar medicii m-au anunțat că este #NEGATIV!

Mă bucur să anunț că atât eu, cât și ceilalți parlamentari prezenți la învestirea guvernului, nu am fost atinși de acest virus. De asemenea, și testele făcute jurnaliștilor arată același rezultat.

Vreau însă să atrag atenția că mai înainate de politiceni, trebuie SĂ FIM #OAMENI. Este anormal să nu ai nicio remușcare și să te folosești de o posibilă boală a unui om doar pentru câștiguri politice.

Într-un atac pe rețelele de socializare, liberalii dâmbovițeni au ieșit și au împrăștiat, fără discernământ, ideea că aș putea fi infectat cu COVID-19.

Așadar, îi anunț încă o dată pe distinșii liberali dâmbovițeni că, în urma testelor făcute în mod obligatoriu la Parlamentul României, rezultatul arată clar că nu am fost infectat cu COVID-19.

De asemenea, am toată speranța că nici dumnealor, familiile și apropiații lor nu vor avea de suferit din cauza coronavirusului.

Același lucru îl doresc și dâmbovițenilor, părinților fraților și surorilor noastre, tuturor românilor plecați peste granițe!”, a scris Corneliu Ștefan pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan