You are currently viewing Valentin Calcan, patronul hotelului Peștera, mesaj pentru turiști

Valentin Calcan, patronul hotelului Peștera, mesaj pentru turiști

  • Post category:ACTUAL

Dragii noștri Oaspeți,

Trăim momente de incertitudine în privința călătoriilor, a vacanțelor, a bunei dispoziții.
De aceea, aș vrea să vă scriu în numele tuturor celor de la Hotelul Peștera, pentru a vă asigura că sănătatea oaspeților și a membrilor echipei noastre sunt de cea mai mare prioritate.

Încă de acum aproape 20 de ani de când am devenit proprietari ai acestui minunat loc din Munții Bucegi, am pus accent pe curățenie, pe siguranța alimentară, instituind reguli stricte privind igiena. Chiar dacă uneori, am avut și oaspeți nemulțumiți pentru că le-am interzis accesul atunci când acțiunile acestora încălcau regulile sanitare, suntem fericiți pentru că am protejat întotdeauna cu succes calitatea sănătății oaspeților.

În aceste zile, monitorizăm îndeaproape situația globală și luăm în mod activ măsuri pentru atenuarea impactului și a răspândirii COVID-19. Am aplicat din primul moment de atenționare normele suplimentare recomandate de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS). Direcția de Sănătate Publică și alte Autorități abilitate.

Cea mai mare prioritate a noastră este ca oaspeții și membrii echipei noastre să se simtă în siguranță la noi. Pentru a asigura acest lucru, am revizuit procedurile interne privind schemele de întreținere a curățeniei și am introdus elemente suplimentare printre care:
-Mesele din Restaurant, Pardoselile, toate suprafețele „cu atingere ridicată”, cum ar fi dulapurile, blaturile, blaturile de masă, aparatele din Bar, telefoanele, etc sunt curățate în permanență cu dezinfectant.
-Mobilierul, inclusiv cel din Camere și din Recepție, este de asemenea dezinfectat permanent.
-Butoanele lifturilor, atât cele din exterior cât și cele din interior precum și toate clanțele ușilor sunt dezinfectate.
-La intrarea oaspeților în hotel se află la dispoziție gel dezinfectant pentru mâini și în caz de nevoie, la Recepție avem măști sanitare.

Vă mai pot spune că inclusiv în zonele destinate personalului nostru: bucătărie, brutărie, magazii, spălătorie, cantină, spațiile de cazare, etc, aplicăm proceduri suplimentare privind asigurarea curățeniei și dezinfectăm permanent suprafețele cu atingere ridicată.
De asemenea toți membrii echipei se supun controlului temperaturii în fiecare zi pentru a asigura un mediu de muncă sănătos.

Dragii noștri Oaspeți,

Indiferent dacă intenționați să ne fiți oaspeți acum sau în viitor, vă puteți aștepta să primiți același serviciu excelent și aceeași atenție la orice detaliu. Suntem la 1610m altitudine, într-un loc de poveste situat la poalele Kogaionului, muntele sacru al geto-dacilor, sub privirea ocrotitoare a Sfinxului și oferim un loc „ca acasă”, fiecăruia în parte, de aproape 100 de ani.

O zi minunată,
Valentin Calcan