You are currently viewing Constantin Ana: Primăria Pucioasa nu își închide porțile!

Constantin Ana: Primăria Pucioasa nu își închide porțile!

  • Post category:ACTUAL

Primaria Pucioasa nu isi inchide portile!

Ramanem prezenti pentru a da o mana de ajutor populatiei!

Desi programul nu se modifica, pentru siguranta dumneavoastra si a noastra a tuturor, accesul in institutie se va face restrictionat, iar colegii mei vor veni la ghiseul informatii pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra!

Accesul catre Biroul venituri, Directia de Asistenta Sociala si Evidenta populatiei se va face sistematizat, neputand intra mai mult de o persoana in fiecare birou!

Pentru un raspuns prompt la solicitarile dumneavoastra va rugam sa trimiteti cererile dumneavoastra insotite de documentele necesare (unde este cazul) pe adresa info@primpuc.ro!

Totodata vreau sa va mai comunic cateva masuri stabilite astazi:

1. Deoarece o buna parte din activitatea primariei se va restrange din lipsa de solicitari, o parte din personal va fi implicat in activitatea de monitorizare a starii de sanatate a populatiei si a nevoilor ei, asigurand si accesul la medicamente si alimentele de baza;

2. Va fi disponibil un serviciu de permanenta care va sustine 24 de ore din 24 activitatea celor de la DSP, impreuna cu Politia Locala;

3. S-a luat decizia de a solicita medicilor de familie sa prescrie medicamentele pentru bolnavii cronici pentru o perioada de 2-3 luni, pentru a evita probleme in furnizarea lor;

4. Cel mai important!

De maine, 17.03.2020 pe strazile orasului se va auzi, din masina Politiei Locale mesajul primarului orasului Pucioasa, care indeamna la respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii si cel mai important INDEAMNA CETATENII SA STEA ACASA!!!

Pucioasa a aratat in ultimele 4 zile ca si cand se pregatea de sarbatoare! Iar la noi pandemia bate la usa!

Cu regret va spun un lucru si imi asum ceea ce spun, cu orice cost: daca as fi avut mijloace legale sa va tin in casa as fi facut-o, pentru siguranta dumneavoastra si a orasului nostru!!!

Insa mie nu imi ramane, ca un strigat de disperare, sa va rog:

STATI ACASA!!!