You are currently viewing Monica Ilie: Retragerea dr. Arafat si a prof. Streinu Cercel dintre comunicatorii publici generează neîncredere

Monica Ilie: Retragerea dr. Arafat si a prof. Streinu Cercel dintre comunicatorii publici generează neîncredere

  • Post category:ACTUAL

Citesc cu îngrijorare despre faptul că specialiști precum prof. Adrian Streinu Cercel, dr. Raed Arafat au dosar penal pentru faptul că ar fi comunicat public informații referitoare la situația generată de coronavirus.

În acest context, prof. Streinu Cercel a declarat că nu va mai vorbi public deloc în următoarea lună. Este clar că, notorietatea și gradul mare de încredere în cei doi, deranjează și încurcă.

Este cunoscut faptul că Arafat este cel care s-a opus vehement privatizării sistemului public de sănătate și realitatea a demonstrat că a avut dreptate. Retragerea acestora din grupul comunicatorilor publici pe tema coronavirusului nu face decât să genereze neîncredere.

 

Guvernanții noștri trebuie să înțeleagă că avem nevoie de comunicare, avem nevoie de informații de la specialiști, de opinii avizate, de conștientizare a pericolului și de responsabilitate, nu de declarații politice lălăite și iresponsabile. Îmi place, oficialii guvernamentali ne îndeamnă să ne informăm din surse sigure, dar îi reduc la tăcere pe doi mari specialiști!