You are currently viewing PROIECTUL DE REABILITARE, EXTINDERE ȘI MODERNIZARE AL ŞCOLII GIMNAZIALE “MATEI BASARAB” din  TÂRGOVIȘTE CONTINUĂ!

PROIECTUL DE REABILITARE, EXTINDERE ȘI MODERNIZARE AL ŞCOLII GIMNAZIALE “MATEI BASARAB” din TÂRGOVIȘTE CONTINUĂ!

Continuă proiectul de extindere, reabilitare, modernizare si echipare a ŞCOLII GIMNAZIALE “MATEI BASARAB”, valoare finantarii europene accesate de catre administratia locala targovisteana fiind de 22.223.977,79.

La acest moment, corpul nou de cladire este deja ridicat, fiind montata inclusiv tamplaria, structura metalica a noii sali de sport este finalizata, lucrandu-se si la reabilitarea corpului vechi.

Astfel, in cadrul celei mai mari investitii pe fonduri europene care a vizat vreodata o unitate de invatamant din Targoviste, scoala va fi reabilitata in intregime, va beneficia de o sala de sport, de laboratoare noi si de o sala multifunctionala, de un teren de sport exterior ultramodern, urmand a se bucura si de dotari didactice, de dotari gospodaresti, de dotari si echipament sportiv pentru sala de sport si terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT si software sau de mobilier nou.