You are currently viewing CORNELIU ȘTEFAN (PSD) FACE APEL LA CALM ȘI RESPONSABILITATE!

CORNELIU ȘTEFAN (PSD) FACE APEL LA CALM ȘI RESPONSABILITATE!

  • Post category:ACTUAL

În contextul îngrijorător al întoarcerii românilor din țările afectate de COVID-19, Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, face apel la calm și atitudine responsabilă din partea tuturor celor implicați, autorități și cetățeni:

Pe fondul întoarcerii în ţară a zeci de mii de români, speriaţi de efectele coronavirusului în statele din vest, dar şi din dorinţa de a fi aproape de familie în aceste zile de panică, riscul infectării cu COVID 19 a multor cetăţeni din judeţul #Dâmboviţa este imens.

În acest context, am hotărât, ca preşedinte al #PSD #Dâmboviţa, să iau legătura cu toţi primarii social-democraţi din judeţ pentru a le solicita să se implice cu fermitate în localităţile lor în gestionarea unor situaţii de risc apărute din cauza românilor întorşi acasă şi care nu respectă regulile de autoizolare.

Am recomandat colegilor să vorbească cu cei în cauză, cu reprezentanţii famililor lor, pentru a-i face să înţeleagă că izolarea la domiciliu pentru două săptămâni este ultra necesară, în vederea prevenirii răspândirii temutului virus. De asemenea, am cerut primarilor să acţioneze prompt, alături de celelalte organe ale statului, şi să îi trateze cu duritate pe cei care nu se supun legii. Suntem cu toţii obligaţi la responsabilitate şi solidaritate. Vom depăşi acest impas dacă respectăm cu stricteţe regulile impuse de specialişti şi de lege!