You are currently viewing Rețelele media pot fi afectate în această perioadă de criză

Rețelele media pot fi afectate în această perioadă de criză

  • Post category:ACTUAL

YouTube, Twitter și Facebook au anunţat că există posibilitatea ca în perioada pandemiei de coronavirus să apară erori în funcţionarea platformelor. Unele postări ar putea fi eliminate în mod eronat de către softurile platformelor. Companiile anunţă că timpii de procesare a sesizărilor utilizatorilor ar putea creşte în această perioadă.

Astfel, companiile anunţă că, în contextul în care cei mai mulţi dintre angajaţi nu mai vin să lucreze în birouri, platformele se vor baza mai mult pe inteligenţa artificială, ceea ce ar putea duce la ştergerea unor postări în mod eronat pentru nerespectarea politicilor acestor reţele.

Google a anunţat că pot exista erori în privinţa conţinutului postat de către utilizatori pe platforma sa video, YouTube, iar timpii de răspuns în cazul sesizărilor depuse de utilizatori în acest sens ar putea creşte simţitor.

Şi Facebook a avertizat că softurile sale prin care identifică automat postările problematice au limitările lor şi se aşteaptă la multe erori de acest tip în această perioadă.

Şi Twitter a decis să folosească mai mult inteligenţa artificială pentru controlarea postărilor de pe platforma sa, dar a anunţat că nu va bloca utilizatorii doar pe baza acestor programe din cauza lipsei de acurateţe a acestora.

Google a mai anunţat şi că există posibilitatea limitării suportului pentru aplicaţiile mobile în această perioadă.