You are currently viewing ALEXANDRU OPREA ÎN VIZITĂ DE LUCRU LA PRICIPALELE INVESTIȚII DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

ALEXANDRU OPREA ÎN VIZITĂ DE LUCRU LA PRICIPALELE INVESTIȚII DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

  • Post category:ACTUAL

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, s-a aflat astăzi într-o vizită de lucru în teritoriu. Într-o recentă comunicare, acesta a expus principalele obiectivele care au fost  astăzi vizitate, prezentând în același timp gradul de realizare al acestora:

La începutul acestei săptămâni am avut o întâlnire cu mai mulți #constructori care lucrează pe #șantierele din #județ. Le-am spus atunci că voi merge să verific și eu #stadiul lucrărilor și asta am și făcut astăzi, dar nu înainte de a merge până la #Spitalul Județean de #Urgență #Târgoviște.

Am vrut să văd corturile de triere medicală, care mi-au și fost prezentate. Am înțeles că sunt extrem de benefice atât pentru personal, cât și pentru pacienți în aceste momente și vreau să #mulțumesc, pe această cale, tuturor medicilor și tuturor celor din spitale care lucrează, din greu, pentru a trece cu bine peste această situație.

Ulterior am mers în zona fostei unități militare de la gara Târgoviște, unde se construiește primul centru comercial de tip #mall din județ. Lucrările sunt avansate, iar noi lucrăm la ultima girație inclusă în proiect și la iluminatul public. Drumul a fost deja asfaltat, iar rețeaua de apă și canalizare la fel.

Am văzut că investitorii au demarat lucrările și la noul sediu al Registrului Auto Român și sperăm ca și Agenția Națională pentru Locuințe să demareze cât mai repede lucrările pentru ridicarea blocurilor de tip ANL.

Am reușit să ajung și la #Șelaru, unde CJD are în lucru cel mai mare proiect derulat prin #PNDL. Este vorba despre drumurile județene 503 și 611, a căror reabilitare presupune modernizarea a cca. 28 km de drum.

Constructorul a mobilizat trei echipe de lucru pe întreg traseul menționat, astfel încât se desfășoară, în paralel, activități de pregătire, în vederea asfaltării sectorului pietruit, aflat la limita cu județul Teleorman, și se lucrează și pe alte două tronsoane de drum care fac parte din DJ 611 și DJ 503 și care sunt avariate din punct de vedere al părții carosabile. Fiecare dintre aceste tronsoane va fi lărgit și modernizat.