You are currently viewing COVID-19/Fotbal Liga 1 în România

COVID-19/Fotbal Liga 1 în România

  • Post category:ACTUAL

Gică Popescu nu e deloc de acord cu scenariile luate in calcul pentru finalizarea sezonului Ligii 1.

Președintele Viitorului se declară chiar revoltat de unul dintre scenariile propune in cadrul ședintei Grupului de Lucru format de FRF, care implica reluarea antrenamentelor pe 16 aprilie, pentru a se putea reîncepe sezonul la jumătatea lunii mai.

„Am citit și eu soluțiile și sincer mă închin. Chiar sunt revoltat fiindcă in momentul de fată văd inconștiența. Cine iși va suma acest risc imens ca si un singur jucător să fie infectat, iar apoi, o întreagă echipă să intre în carantină? Dacă cineva iși asuma o asemenea nebunie înseamnă că e inconștient total. Cum să iei în calcul reluarea antrenamentelor pe 16 aprilie, când toate prognozele, inclusiv cele rostite public de Raed Arafat, spun că vârful pandemiei în România va fi de Paște și la final de aprilie? Mi se pare o nebunie să se anunțe că unele echipe s-ar putea antrena pe 16 aprilie și că vom și da drumul la campionat in mai”, a  spus Gică Popescu.

Un alt scenariu ar fi ca Liga 1 sa se reia pe 13 iunie, iar etapele sa se dispute chiar și in luna iulie.

„Contractele se termina la 30 iunie, nu poți obliga un fotbalist sa mai joace ulterior acestei date. Poate unii nu mai vor sa stea, nu poti sa programezi ceva dincolo de 30 iunie„, a finalizat Popescu.

8 etape au mai rămas de disputat din play-off și 12 etape mai sunt de jucat din play-out