You are currently viewing Se completează echipa de conducere de la „Valahia”

Se completează echipa de conducere de la „Valahia”

UPDATE: Prin Hotărârea Consiliului de Administrație, s-a aprobat exercitarea, cu caracter temporar, a funcției de Director General Administrativ de către doamna Smaranda Gabrielescu.

După consultarea Senatului universitar, astăzi rectorul Universității „Valahia”, conf. univ. dr. Laura Gorghiu, a emis deciziile de numire ale prorectorilor instituției academice târgoviștene.

Aceștia sunt: prof. univ. dr. Gabriela Teodorescu-prorector Cercetare și Creație Universitară, conf. univ. dr. Henri Coandă – prorector Învățământ și Asigurarea Calității, prof. univ. dr. Silviu Miloiu – prorector Dezvoltare Instituțională și Relații Internaționale și conf. univ. dr. Mircea Duică – prorector Probleme Sociale și Studențești.

Ciclul de alegeri, care se desfășoară din patru în patru ani, se va finaliza în perioada următoare cu concursurile pentru decani și numirea prodecanilor.

În prezent, la „Valahia” studiază circa 7.000 de studenți, masteranzi și doctoranzi. Universitatea târgovișteană a obținut calificativul Grad de încredere ridicat, cea mai înaltă apreciere academică din țara noastră.

Sursa: Preluare BAZAR MEDIA