You are currently viewing Constantin Ana: Este timpul ca statul să ia măsuri concrete!

Constantin Ana: Este timpul ca statul să ia măsuri concrete!

Statul roman traieste pentru ca exista firmele private!

Ca sa nu ajungem sa vorbim la trecut despre relatia dintre firme si stat, trebuie sa luam urgent masuri pentru sprijinirea societatilor comerciale afectate, adica aproape toate!

Ca vorbim de un simplu coafor sau de o firma de transport, de o cofetarie sau o fabrica de produse textile, de un service auto sau de o firma de constructii, cu toti au pus umarul la progresul societatii romanesti!

Efortul antreprenorilor locali si nationali au asigurat bani pentru dezvoltare si au degrevat statul printre altele de o sarcina imensa: grija veniturilor unei mari parti a populatiei!

Eu unul le sunt recunoscator tuturor agentilor economici din orasul Pucioasa si ii asigur de tot respectul meu!

Si pentru ca observ tensiunea, daca nu disperarea, unor persoane ce simt ca tot ce au construit intr-o viata sta sa se naruie, de luni o sa facem in tot orasul Pucioasa un lucru simplu: o sa ii invit pe agentii economici sa imi faca o lista de propuneri pentru a salva ceea ce se mai poate salva, pentru a asigura putina stabilitate atat antreprenorilor cat si angajatilor lor!

Impreuna sunt sigur ca vom redacta un material coerent pe care sa il inaintam Comitetului Judetean pentru Situatii de urgenta, Guvenului Romaniei si Parlamentului!

Este timpul ca statul sa treaca de la promisiuni pierdute prin decrete la masuri concrete!!!

Trebuie sa salvam firmele romanesti, ca sa putem salva orasul, judetul, tara noastra!!!