You are currently viewing IMPORTANT! MODIFICĂRI ALE PROGRAMULUI VIZITELOR ÎN TEREN A EXPERȚILOR AFIR DÂMBOVIȚA

IMPORTANT! MODIFICĂRI ALE PROGRAMULUI VIZITELOR ÎN TEREN A EXPERȚILOR AFIR DÂMBOVIȚA

  • Post category:ACTUAL

Centrul Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 3 Sud Muntenia a hotărât, urmare a epidemiei determinate de răspândirea noului coronavirus, ca experţii AFIR să realizeze vizitele în teren după următorul program:

1. În cazul proiectelor pentru care beneficiarii au depus deja tranșe de plată, experții AFIR vor autoriza plata doar în urma verificării documentare a dosarului cererii de plată și vizita la locul investiției se va efectua la următoarea tranșă de plată;

2. Pentru proiectele pentru care beneficiarii au depus cererile de plată tranșa finală, experții AFIR vor efectua vizita la locul investiției. Dacă, în urma analizei efectuate la nivelul conducerii structurilor teritoriale ale AFIR, se consideră că zona în care este investiția este una cu risc ridicat, experții AFIR vor autoriza plata către beneficiari fără a mai efectua vizita la locul investiției – în acest caz, CRFIR/OJFIR va întocmi o notă pe care o va atașa dosarului proiectului și vizita la fața locului se va realiza de către serviciile tehnice, în perioada imediat următoare întreruperii restricțiilor cauzate de COVID-19.

„De asemenea, la nivelul CRFIR 3 SUD MUNTENIA se suspendă activitatea de lucru cu publicul la sediul central și la sediile oficiilor județene ale AFIR. Relațiile cu publicul se vor desfășura temporar doar în mediul on-line prin intermediul adresei de e-mail crfir3targoviste@afir.info sau prin intermediul telefonului 0345.860.238 (sau la numerele de telefon ale structurilor judetene ale AFIR), prin servicii de curierat la adresa Str. Calea Domnescă nr. 261 Târgovişte-Dâmboviţa (sau la adresele poștale ale structurilor teritoriale ale AFIR) și prin pagina oficială de Facebook a Agenției.

Datele de contact ale Oficiilor Județene și ale Centrelor Regionale ale AFIR sunt disponibile pe pagina web a AFIR, www.afir.info, la secțiunea Structuri Teritoriale. Audiențele acordate de către personalul de conducere al AFIR vor fi acordate exclusiv telefonic.

Ca o consecință, serviciul de registratură își suspendă temporar activitatea de relații cu publicul,
fiind la dispoziție prin preluarea solicitărilor telefonice și a documentelor transmise prin e-mail sau prin servicii de curierat. În cazurile excepționale, în care este necesară prezența fizică la sediile Agenției, accesul în clădire va fi supus unor reguli stricte de siguranță sanitară și doar pe baza semnării unei Declarații pe propria răspundere”, se arată într-un comunicat remis către mass-media.