You are currently viewing ALEXANDRU OPREA: Îndemn la responsabilitate!

ALEXANDRU OPREA: Îndemn la responsabilitate!

  • Post category:ACTUAL

Într-o postare recentă, Președintele CJD Dambovița Alexandru Oprea, face următoarele precizări:

COVID-19, situație la nivelul județului Dâmbovița, 20 martie 2020

Pe fondul răspândirii infecției cu virusul COVID-19 pe teritoriul României, autoritățile publice monitorizează în permanență evoluția cazurilor. Astfel, potrivit ultimelor raportări făcute în urmă cu puțin timp, de către instituțiile abilitate, până astăzi, 20 martie a.c., ora 12:00, în județul Dâmbovița nu a fost înregistrat nici un caz pozitiv.

Se află în carantină 39 de persoane, iar în autoizolare, la domiciliu – 814. Toate persoanele aflate în carantină sau considerate suspecte au fost testate, iar rezultatele au fost negative. Până în prezent au fost efectuate 53 de teste. Pentru siguranță și potrivit procedurilor apărute în acest sens, fiecare dintre acestea urmează să fie din nou testată în zilele următoare.

În contextul apariției în spațiul public a unor informații false sau neconfirmate, vă îndemn pe toți să fiți calmi, solidari și, nu în ultimul rând, responsabili.

Încă o dată, fac apel la toți dâmbovițenii să respecte toate indicațiile dispuse de autorități, să se informeze doar din surse oficiale și să nu propage mesaje care nu au fost verificate și care pot induce în eroare cetățenii. De asemenea, vă reamintesc că orice abatere de la aceste reguli se pedepsește potrivit legislației în vigoare.