You are currently viewing Măsuri radicale în capitală: Persoanele care nu au respectat izolarea la domiciliu sunt mutate în carantină instituţionalizată

Măsuri radicale în capitală: Persoanele care nu au respectat izolarea la domiciliu sunt mutate în carantină instituţionalizată

Având în vedere deciziile luate după instaurarea stării de urgență pe teritoriul României, inclusiv înăsprirea măsurilor pentru respectarea autoizolării la domiciliu, Poliția Capitalei și Direcția de Sănătate Publică București au luat decizia mutării unei persoane din izolare la domiciliu, în carantină instituționalizată, informează Grupul de Comunicare Strategică. 

În dimineața de 22 martie, în jurul orei 03.00, prin apel 112, o persoană a sesizat că o femeie a ieșit, pe geam, dintr-o locuință de la parterul blocului.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 13, care au depistat persoana respectivă. Din primele date a rezultat ca aceasta se afla în autoizolare, în locuință, împreună cu o altă persoană.A fost anunțată Direcția de Sănătate Publică, iar persoana a fost introdusă într-un centru de carantinare„, transmite GCS.