You are currently viewing Conferinta de presa on-line la Psd Dâmbovița. Vezi ce au declarat…

Conferinta de presa on-line la Psd Dâmbovița. Vezi ce au declarat…

  • Post category:ACTUAL

Astăzi, a avut loc o Conferința de presă on-line susținută de președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan, alături de Președintele Executiv Titus Corlatean și Secretarul Executiv Daniel Cristian Stan. Ulterior, președintele organizației județene a postat pe Facebook următorul mesaj:

În plină criză epidemică și în stare de urgență, județul #Dâmbovița are nevoie de soluții concrete, rațiune, responsabilitate și solidaritate.
#PSD #Dâmbovița, prin toți reprezentanții, primari, aleși locali, parlamentari lasă deoparte orice acțiuni politice.
Implicarea tuturor aleșilor #PSD #Dâmbovița este pusă integral la dispoziția dâmbovițenilor, măsurile luate în teritoriu fiind exclusiv pentru sănătatea dâmbovițenilor.
În Parlamentul României, PSD a venit cu propuneri concrete care pun pe primul plan viața și sănătatea oamenilor, urmăresc combaterea efectelor economice, împiedică specula în această perioadă și cel mai important, asigurarea resurselor bugetare pentru plata veniturilor populației.
Guvernul, prin reprezentanții sai în teritoriu, trebuie să comunice și să explice public toate măsurile de urgență la nivelul județului Dâmbovița, toate măsurile care impun restricții.
Comunicarea, solidaritatea și conjugarea eforturilor sunt esențiale în această perioadă în județul Dâmbovița.
Măsurile luate de reprezentanții administrațiilor PSD din județul Dâmbovița sunt luate cu bună credință, cu profesionalism, măsuri necesare dâmbovițenilor.

🔴 Pe acestă cale, vă anunț că împreună cu un grup de specialiști (oameni din sistemul medical, administrație, învățământ, ordine publică) la nivelul județului Dâmbovița voi căuta cele mai bune soluții pentru dâmbovițeni și le voi comunica în timp util.
🔴 Solicit public tuturor consilierilor județeni (indiferent de culoarea politică) să regândească bugetul Consiliului Județean Dâmbovița în funcție de necesitățile Spitalului Județean (care se află în subordinea Consiliului Județean) să aloce fondurile necesare în această perioadă pentru sănătatea dâmbovițenilor.
‼️SĂNĂTATEA NU ARE PREȚ ȘI NU ARE CULOARE POLITICĂ

🔴 Conducerea Consiliului Judetean Dâmbovița și toti consilierii județeni vor initia mâine (24.03.2020) un proiect de hotărâre pentru alocarea sumelor necesare achiziționării unui aparat în vederea depistării COVID – 19, aparat care nu există în Spitalul Județean.
🔴 Solicit Comandamentului pentru Situații de Urgență să găsească urgent soluții pentru toate problemele din teritoriu, iar pentru cele pe care nu le putem rezolva la nivelul județului Dâmbovița să solicităm sprijin Guvernului României (avem nevoie de aparatură la Spitalul Județean, mănuși, măști și alte produse în fiecare localitate).
🔴 Împreună cu toți aleșii locali PSD voi avea o strânsă legătură, comunicare pentru a rezolva problemele care sunt la nivelul localităților din județul Dâmbovița.
🔴 Zilele următoare, parlamentarii PSD Dâmbovița, vor sponsoriza Spitalul Județean din Târgoviște, cu un monitor de funcții vitale. Acesta inițiativa vine în aceste momente dificile pentru sănătatea dâmbovițenilor și sper ca gestul nostru să fie urmat și de alți dâmbovițeni și de oameni de afaceri.
In final rog toți dâmbovițenii să dea dovadă de responsabilitate, unitate și să respecte toate măsurile luate în această perioadă, pentru sănătatea lor, dar și a familiilor, rudelor, prietenilor.
Așa să ne ajute Dumnezeu!