You are currently viewing Mobilizare în PSD Dâmbovița! Parlamentarii, conducerea CJD și a Primăriei Târgoviște donează Spitalului Județean de Urgență un monitor pentru funcții vitale

Mobilizare în PSD Dâmbovița! Parlamentarii, conducerea CJD și a Primăriei Târgoviște donează Spitalului Județean de Urgență un monitor pentru funcții vitale

În cadrul unei conferințe de presă online, președintele PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan, a anunțat că parlamentarii partidului, împreună cu conducerea CJD și cea a Primăriei Târgoviște vor sponsoriza Spitalul Județean de Urgență Târgoviște cu un monitor pentru funcții vitale, aparat de care unitatea medicală are mare nevoie în această perioadă și nu numai. Aparatul urmează să ajungă în câteva zile în dotarea spitalului, iar plata acestuia se va face din indemnizațiile parlamentarilor PSD Dâmbovița, dar și din contribuții ale conducerii forului administrativ județean și a Primăriei Municipiului Târgoviște.

Președintele PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan, face apel la oamenii de afaceri, la dâmbovițenii care au posibilități financiare, să sprijine Spitalul Județean de Urgență Târgoviște în această perioadă de pandemie cu COVID-19.

„Zilele următoare, împreună cu toți colegii parlamentari ai PSD Dâmbovița, împreună cu conducerea Primăriei Târgoviște și cu conducerea Consiliului Județean, vom sponsoriza Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște cu un monitor de funcții vitale, un monitor de care Spitalul Județean are nevoie urgent pentru bolnavii internați în această perioadă și nu numai. Este o acțiune strict a noastră, a celor din PSD Dâmbovița, și vine în aceste momente dificile pentru Spitalul Județean și pentru dâmbovițeni. Acțiunea aceasta se va desfășura în maxim 2 zile. Sponsorizarea se va face din indemnizațiile noastre… Acum, mai mult ca niciodată, spitalul din Târgoviște are nevoie de acest aparat medical. Sănătatea nu are culoare politică, nu are preț, și tocmai din acest motiv, fac un apel către toți cei care își permit, către oamenii de afaceri, către oricine poate da o mână de ajutor mai ales în această perioadă de pandemie de COVID 19”, a declarat președintele PSD Dâmbovița în cadrul conferinței de presă online.

De asemenea, liderul PSD Dâmbovița mulțumește tuturor celor aflați în prima linie în lupta cu COVID-19 și face un apel și la cetățenii județului Dâmbovița să respecte măsurile impuse de autorități în această perioadă de criză.

„Mulțumesc tuturor medicilor din județul Dâmbovița, tuturor asistentelor, cadrelor medicale, tuturor polițiștilor, personalului din MAI, SMURD, ISU, farmaciștilor, tuturor factorilor care astăzi sunt în prima linie în această bătălie cu viața pentru dâmbovițeni. Vreau să le aduc mulțumirile mele și ale Organizației PSD Dâmbovița, vreau să-i asigur că vom fi întotdeauna alături de ei în această bătălie.

Fac și un apel către toți dâmbovițenii, îi rog pe toți dâmbovițenii să dea dovadă de responsabilitate, de unitate și să respecte toate măsurile care sunt luate astăzi la nivelul României și la nivelul județului Dâmbovița pentru sănătate noastră, a familiilor noastre, a rudelor, a prietenilor. Să ne ajute Dumnezeu!”, a transmis președintele PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan.