CJD A DECIS ACHIZIȚIONAREA UNUI APARAT PERFORMANT PENTRU DEPISTAREA COVID-19

Consilierii județeni au aprobat bugetul pentru achiziționarea unor indispensabile aparate medicale pentru Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, printre acestea numărîndu-se și un nou aparat de detectare a coronavirusului. Consilerii județeani PSD, prin vocea președintelui Corneliu Ștefan au arătat încă o dată interesul pentru sănătatea dâmbovițenilor, acesta anunțând încă de ieri că urmează achiziția unor noi aparaturi medicale în contextul pandemiei COVID-19:

Așa cum promiteam ieri, un aparat de depistare a COVID-19 va ajunge, în cel mai scurt timp, la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște.

Astăzi în ședința Consiliului Judetean Dâmbovița s-a aprobat cumpărarea în regim de urgență a unui astfel aparat, atât de necesar medicilor și dâmbovițenilor. Valoarea achiziției este de 320.000 de lei.

Am demonstrat, încă o dată, că toate se pot rezolva dacă există voință! a mai punctat deputatul Corneliu Ștefan, politicianul care și-a arătat disponibilitatea pentru urgentarea rezolvării problemelor și a lipsurilor din sistemul sanitar dâmbovițean încă de la începutul acestei crize socio-medicale.

 

Lasă un răspuns

4908 More posts in ACTUAL category
Recommended for you
Primarul de la Nucet acuză PNL că își însușește proiectele actualei administrații

DE CE TREBUIE SA MINTA? II OBLIGA CINEVA? Doamna primar al comunei Nucet, Luisa Bărboiu,...