CJD A DECIS ACHIZIȚIONAREA UNUI APARAT PERFORMANT PENTRU DEPISTAREA COVID-19

Consilierii județeni au aprobat bugetul pentru achiziționarea unor indispensabile aparate medicale pentru Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, printre acestea numărîndu-se și un nou aparat de detectare a coronavirusului. Consilerii județeani PSD, prin vocea președintelui Corneliu Ștefan au arătat încă o dată interesul pentru sănătatea dâmbovițenilor, acesta anunțând încă de ieri că urmează achiziția unor noi aparaturi medicale în contextul pandemiei COVID-19:

Așa cum promiteam ieri, un aparat de depistare a COVID-19 va ajunge, în cel mai scurt timp, la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște.

Astăzi în ședința Consiliului Judetean Dâmbovița s-a aprobat cumpărarea în regim de urgență a unui astfel aparat, atât de necesar medicilor și dâmbovițenilor. Valoarea achiziției este de 320.000 de lei.

Am demonstrat, încă o dată, că toate se pot rezolva dacă există voință! a mai punctat deputatul Corneliu Ștefan, politicianul care și-a arătat disponibilitatea pentru urgentarea rezolvării problemelor și a lipsurilor din sistemul sanitar dâmbovițean încă de la începutul acestei crize socio-medicale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *