You are currently viewing  Mesaj viral al preoților din Dâmbovița!

 Mesaj viral al preoților din Dâmbovița!

  • Post category:ACTUAL / SOCIAL

Extinderea coronavirusului în aproape toată România determină luarea urgentă a măsurilor maxime de precauție pentru evitarea dramelor naționale pe care unele țări europene le trăiesc deja. Maximă responsabilitate arată și preoții din județul Dâmbovița, care au anunțat credincioșii prin toate mijloacele că slujbele care se vor oficia în biserici vor avea loc fără participarea oamenilor.

 În contextul noilor hotărâri ale stării de urgență din România, slujbele pe care le vom săvârși în următoarea perioadă, se vor oficia fără accesul credincioșilor în Sfânta Biserică. Cei care doresc sa fie pomeniti la Sfanta Liturghie, pot trimite pomelnicele cu numele celor dragi prin mesaj. De asemenea, e foarte important să ramâneți sănătoși și liniștiți în casele dumneavoastra în toata aceasta perioadă.

Vă îndemnăm sa respectati regulile impuse de autoritati,fiti responsabili fata de d-voastra si fata de toti cei dragi. Chiar daca pentru o perioadă va vor lipsi slujbele Bisericii, va îndemnăm pe toti sa aveti in casele d-voastra un loc de rugaciune pentru a spori rugaciunile pentru cei bolnavi, pentru personalul medical, pentru cei ce muncesc in aceasta perioada cat si pentru cei plecati din mijlocul nostru. Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa ne aiba pe toti în pază! se mai arată în mesajul viral al preoților din Dâmbovița.