You are currently viewing Al doisprezecelea deces înregistrat în România, un bărbat de 74 de ani din Ialomița, internat la Bacău cu probleme grave de sănătate

Al doisprezecelea deces înregistrat în România, un bărbat de 74 de ani din Ialomița, internat la Bacău cu probleme grave de sănătate

  • Post category:ACTUAL

Al doisprezecelea deces înregistrat în România este un bărbat din Bacău cu probleme grave de sănătate, a transmis Grupul de Comunicare Strategică, marți noapte.

GCS a făcut și o rectificare, anunțând că a încurcat morții între ei, astfel că datele despre ultimele decese sunt următoarele:

Cazul 11: Femeie, 64 de ani, din județul Suceava, internată în stare gravă în Spitalul Județean Suceava – secția ATI, unde a fost intubată. Femeia a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, unde a decedat astăzi. Pacienta suferea de boli asociate (HTA, cardiopatie ischemica, fibrilatie atrială) și a avut istoric de călătorie în perioada 13-29 februarie a.c. în Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai.

Menționăm că, dintr-o eroare de raportare, decesul anterior comunicat cu numărul 11 a fost deja raportat ca decesul cu numărul 5, în cursul zilei de ieri, 23 martie a.c.

Cazul 12: Bărbat, 74 ani, din județul Ialomița, internat la Bacău în Spitalul Comănești, secția ATI, unde a primit oxigen pe mască. Bărbatul a manifestat simptome în 19 martie a.c. și a fost internat în 22 martie a.c. în stare gravă. Pacientul suferea de obezitate, HTA, și insuficiență renală cronică.