Cinema 2020: Cele mai bune filme de familie!

Cinema 2020: Cele mai bune filme de familie!

Cele mai bune filme de familie din 2020. Lumea cinematografică este și ea afectată de pandemia cu noul coronavirus. Unele filme au apucat să fie proiectate în cinematografele din lumea întreagă, altele abia așteaptă să-și cucerească fanii. În funcție de evoluția lucrurilor pe unele le vom vedea în cinematografe, pe altele în variante online, găsite de producători. Iată cu top al celor mai frumoase și mai așteptate filme din 2020. Să le vedem cu bucurie pe toate, în speranța că anul acesta, până la urmă, #totulvafibine. E posibil la datele de lansare să se modifice în contextul pandemiei, așa că unele date de lansare sunt orientative. 

Doolittle

Data lansării: 17 ianuarie 2020

Robert Downey, Jr. intră în rolul faimosului doctor care poate vorbi cu animalele – și este grozav să-l vezi cum renunță la costumul lui Iron Man să facă asta! Și vocile animalelor sunt nume cu rezonanță în cinematografia americană: Jon Cena, Selena Gomez, Octavia Spencer și Emma Thompson.

Sonic Ariciul

Data lansării: 14 februarie 2020

Deși trebuia să apară încă din 2019, studioul de producție a trebuit să schimbe data lansării, deoarece fanii nu au fost încântați de designul inițial al lui Sonic. Dar a sosit în 2020, chiar de Ziua Îndrăgostiților, cu Jim Carrey în rolul personajului negativ, Dr. Robotnik.

Chemarea sălbăticiei

Data lansării: 21 februarie 2020

O excelentă adaptare după romanul lui Jack London, filmul îi are pe Harrison Ford și Karen Gillen în rolurile principale și prezintă povestea unui câine furat din casa sa din California și vândut transportatorilor de mărfuri din Yukon. Toată lumea iubește fimelele cu animale, așa că nu uita să treci pe lista de vizionări în familie această producție.

Mulan

Data lansării: Lansarea a fost momentan amânată din cauza pandemiei Covid-19, iar Disney nu a anunțat încă o nouă dată de lansare.
În 2019, Disney a lansat trei remake-uri după filmele sale clasice: Dumbo, Aladdin și Regele Leu. Mulan continuă astfel seria care readuce în centrul antenției personaje legendare. Actrița Liu Yifei dă viață celebrului personaj feminin care se deghizează în soldat pentru a se alătura armatei și a continua tradiția de războinici a familiei sale.

Spongebob: Sponge on the Run

Data lansării: 22 mai 2020
Pentru cel de-al treilea lungmetraj (prezentat atât în format 2D cât și 3D), Spongebob urmează să-l ia pe Patrick într-o misiune de salvare a lui Gary. Cine e Gary? E un melc, animalul de companie al eroului principal! Dincolo de farmecul animației, mami sigur va fi întântată să-i audă vocea lui Keanu Reeves printre personajele principale!

Scoob!

Data lansării: 15 mai 2020

Frank Welker este vocea cățelușului care rezolvă misterul, alături de Zac Efron (Fred), Gina Rodriguez (Velma), Will Forte (Shaggy), Amanda Seyfried (Daphne). Filmul promite că va fi o comedie combinată cu aventură, o poveste despre cum Scooby-Doo i-a întâlnit pe Shaggy, Fred, Daphne și Velma și împreună au format Mystery Inc.

Artemis Fowl

Data lansării: 29 mai 2020

Bazat pe îndrăgita serie de cărți a scriitorului Eoin Colfer, filmul urmărește aventurile unui copil care a plecat să găsească, și să jefuiască, un grup secret de zâne. Este regizat de Kenneth Branagh, cea care a regizat și primul film din seria Thor.

Minions 2: Rise of Gru

Data lansării: 3 iulie 2020

Toată lumea îi iubește pe Minions! Copiii tăi râd când îi văd, Facebook-ul este plin de meme-uri amuzante cu ei. E greu să le reziști! Filmul de anul acesta continuă să prezinte modul în care grupul de mici ticăloși se transformă în personaje de treabă! Toată lumea să strige: „Bananăăăăă!

Unicul și inegalabilul Ivan

Data lansării: 14 august 2020

Bazat pe best-sellerul cu același nume, filmul descrie povestea prieteniei dintre o gorilă pe nume Ivan și elefantul Stella care vor să scape din captivitate, dintr-un centru comercial. Sam Rockwell și Angelina Jolie sunt vocile personajelor principale. Filmul promite să fie o încântare pentru toate vârstele!