You are currently viewing Constantin Ana: România, mereu surprinzatoare!!!

Constantin Ana: România, mereu surprinzatoare!!!

  • Post category:ACTUAL / SOCIAL

România, mereu surprinzatoare!!!

Ieri am fost sunat de un cetatean al orasului, care isi striga disperarea pentru faptul ca cei de la Electrica au venit sa il debranseze de la reteaua publica de energie, pentru o datorie de cativa zeci de lei!

Astazi, tensiunile au continuat, in sensul in care alte persoane ne-au sunat sa ne ceara sprijin in situatii similare, furizorul de utilitati fiind acelasi.

Nu ne permitem sa ne amestecam in politica vreunei companii, private sau de stat!

Insa suntem obligati sa fim oameni, pana la capat!

In conditiile in care epidemia de coronavirus se extinde cu o viteza ametitoare si lumea se izoleaza la domiciliu, voluntar sau fortat, in conditiile in care criza economica se accentueaza si firmele se inchid, observam si mai clar ca omenia este un lucru rar, iar in locul empatiei intre oameni gasesti raceala unui sistem condus de cifre si de calculatoare!

Nu stiu daca vom avea sorti de izbanda, dar in numele cetatenilor orasului Pucioasa am facut un apel catre toti furnizorii de utilitati, apel pe care l-am transmis mai departe, catre institutia Prefectului si Consiliul Judetean dar si catre Consiliul Judetean pentru Situatii de Urgenta, prin care am solicitat pasuirea acestor persoane, pana la terminarea acestei perioade dramatice! a scris edilul orașului Pucioasa pe Facebook.