Petre Ionel: Lipsa de informare ucide!

“Câinele de pază al societății” este trimis “la coteț” de către Ministrul liberal, Marcel Vela! Jurnaliștii, singurii care informează populația, în această perioadă de cenzură absolută din partea autorităților, sunt amenințați cu dosare penale de către cel care le recomandă primărilor să facă “dezinsecție” în scările de bloc. Presa a trecut cu vederea toate greșelile și s-a axat pe informarea corectă a oamenilor, în timp ce mai marii “specialiști” se ocupă doar să amenințe și să arunce cu noroi.

Prin situația de la Suceava s-a demonstrat clar că lipsa de informare ucide, însă autoritățile nu s-au învățat minte și persistă în erori. Continuă să bage pumnul în gură mass-mediei, cu care duce o luptă inexplicabilă. Jurnaliștii nu au devenit muți în fața lor, ba din contră, vocea cu care reprezintă opinia publică a devenit mult mai puternică!
Se chinuie să facă rost de informații, își riscă sănătatea pentru că autoritățile sunt depășite de situație și își dau interesul doar pentru a ascunde situația reală în care a afundat coronavirusul și țara noastră! a declarat pe pagina sa de socializare liderul ALDE Dâmbovița.

4033 More posts in ACTUAL category
Recommended for you
Caz cutremurător în Maramureș. Persoane RĂPITE din gări și ținute în SCLAVIE, sub LACĂT. Descinderi DIICOT

O grupare specializată în trafic de persoane a fost destructurată astăzi de procurorii DIICOT în...