COVID-19: NOI MOTIVE DE SPERANȚĂ!

Între atâtea știri îngrijorătoare sau chiar alarmante, avem, totuși, numeroase motive de speranță, precum:
-Armata noastră a ridicat un spital mobil pe spațiul stadionului Portul din Municipiul Constanța, într-un timp record și cu mult profesionalism. Acesta are o capacitate bună de tratare, fiindcă este vorba despre 55 de paturi, fiind destinat cazurilor ușoare și medii de infectări cu Covid-19.
-Statul german a oferit echipament de protecție țării noastre, dar și altora afectate de pandemie, asigurând tratamentul a 70 de bolnavi grav, infectați cu Covid-19 din Italia și a 50 din Franța.
– La Ierusalim, în Biserica Sfântului Mormânt, slujba Sfintei Lumini va avea loc și anul acesta. Chiar există delegații ortodoxe care au anunțat că pot veni la Ierusalim.
– Specialiștii americani de la Bodysphere au produs un test care poate detecta în numai două minute dacă o persoană este infectată cu Covid-19.
– Marea Britanie reînnoiește automat, în mod gratuit, vizele pentru toți angajații străini din sistemul de sănătate.
– În Grecia, a devenit o regulă ca ziarele sa fie vândute împreună cu măști de protecție.
– Italia a primit 4,5 milioane de măști din Franța, Germania și Austria.
– Romgaz a donat 4 milioane lei Spitalului Judeţean din Sibiu pentru a se putea realiza extinderea Secţiei de Terapie Intensivă.
– Domnul Raed Arafat, Secretar de stat în cadrul MAI, a promis că va media, în Comitetul stării de Urgență, posibilitatea desfășurarea Sfintei Liturghii în noaptea de Înviere.
– 178,468 este numărul de persoane care s-au vindecat până în această acum în întreaga lumee, conform site-ului Worldometers.
Prin urmare, să fim optimiști!

Lasă un răspuns

4074 More posts in ACTUAL category
Recommended for you
Cu sprijinul Mitropolitului Nifon, pentru prima oară, un român a ajuns Secretarul general al Consiliului Mondial al Bisericilor (CMB)

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon a luat parte, în calitate de membru, miercuri, 3...