Prima companie auto care repornește producția în Europa

Kia Motors a anunțat angajații, printr-o scrisoare, că va reîncepe activitatea în uzina de automobile din Slovacia, pe care o închisese pe 23 martie.

Compania a precizat că face demersuri pentru ca producția să fie reluată pe 6 aprilie, așa cum a fost planificat de la început. Ceilalți constructori de automobile din Slovacia au activitățile oprite și au prelungit perioada anunțată inițial.
Așa cum am anunțat înainte de întreruperea producției, luni, 6 aprilie, liniile vor reporni din nou în halele noastre de producție. Ca și până acum, producția se va desfășura din nou cu măsuri stricte de igienă conform recomandărilor autortiăților Republicii Slovace.

De luni 6 aprilie până joi 9 aprilie vom fabrica în regim standard de trei schimburi. După Paște, vom trece la două schimburi (dimineața și după-amiaza), care durează până la sfârșitul lunii aprilie, se precizează în scrisoarea prin care angajații sunt solicitați să se întoarcă la serviciu.

Lasă un răspuns

4074 More posts in ACTUAL category
Recommended for you
Cu sprijinul Mitropolitului Nifon, pentru prima oară, un român a ajuns Secretarul general al Consiliului Mondial al Bisericilor (CMB)

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon a luat parte, în calitate de membru, miercuri, 3...