Raportul Serviciilor americane de spionaj: China a minţit în privinţa pandemiei.

Serviciile americane de intelligence au întocmit un raport, pe care l-au înaintat Casei Albe, scrie Bloomberg. Potrivit sursei citate, agenţii i-au raportat lui Donald Trump faptul că autorităţile chineze nu au spus realitatea cu privire la extinderea epidemiei de coronavirus şi au raportat alte cifre decât cele reale.
Bloomberg scrie că sursele sale, trei oficiali americani, au cerut să rămână anonime, dat fiind că raportul este unul secret. Doi dintre oficiali au afirmat că cifrele date de China publicităţii nu sunt reale. Un al treilea oficial a declarat că raportul a ajuns pe masa lui Donald Trump săptămâna trecută.
Epidemia de coronavirus a început în finalul lui 2019 în provincia Hubei, din China. Public, autorităţile chineze au raportat 82.000 îmbolnăviri şi 3.300 decese. Comparativ, SUA au deja 189.000 cazuri şi 4.000 morţi.
Cifrele lor pare că sunt puse într-o altfel de lumina. Şi încerc să fiu politicos când spun asta”, a afirmat Donald Trump.
Tot Trump a afirmat, însă, că se află constant în legătură cu Beijingul şi că autorităţile chineze vor cumpăra produse americane în valoare de 250 miliarde dolari.

Lasă un răspuns

4074 More posts in ACTUAL category
Recommended for you
Cu sprijinul Mitropolitului Nifon, pentru prima oară, un român a ajuns Secretarul general al Consiliului Mondial al Bisericilor (CMB)

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon a luat parte, în calitate de membru, miercuri, 3...