Screenshot 20200405 182537 Gallery

De văzut: Discovery Channel difuzează, azi, începând cu ora 21:00, cea mai recentă producție specială a postului „PANDEMIA: COVID-19”.

Astăzi, duminică, 5 aprilie, Discovery Channel difuzează, începând cu ora 21:00, cea mai recentă producție specială a postului „PANDEMIA: COVID-19”. Experți, oameni de știință și epidemiologi din SUA, Marea Britanie și China analizează evoluția pandemiei și impactul măsurilor pe care le-au luat autoritățile în lupta împotriva COVID-19 în întreaga lume.

Dr. Mihail Pautov, medic chirurg, care a moderat o avanpremieră privată pe Zoom a documentarului, organizată de postul Discovery în România, afirmă:„Pandemia: COVID-19” este o radiografie echilibrată a evoluției pandemiei la nivel global, care aduce telespectatorilor o perspectivă obiectivă asupra luptei împotriva răspândirii virusului, dar și a măsurilor necesare pentru a o stopa. Este un documentar care trebuie urmărit de toți cei care vor să înțeleagă cum am ajuns în acest punct, când vom avea un vaccin viabil și ce trebuie să facem pentru a limita propagarea pandemiei”.

4032 More posts in ACTUAL category
Recommended for you
04 IUNIE 2020, COVID-19 – VEZI SITUAȚIA DIN DÂMBOVIȚA!

  Polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii...