You are currently viewing Ursul din stațiunea de interes național Padina-Peștera nu ține cont de starea de urgență
Urs

Ursul din stațiunea de interes național Padina-Peștera nu ține cont de starea de urgență

  • Post category:ACTUAL

Fără să țină seama de declararea stării de urgență, noaptea trecută, a fost un prilej binevenit pentru animalele din zona turistică Peștera-Padina să iasă în căutare de hrană.

Astfel, aproape de ora 4 dimineața, un urs înfometat a căutat prin tomberoanele de la hotelul Peștera și, ulterior, a încercat să intre în bucătărie, în speranța că va găsi alimente cu care să se hrănească. Animalul, așa cum se poate vedea în imaginile surprinse de camerele video, este unul matur, speciliștii apreciind a avea peste 400 de kilograme.

Din înregistrarea video, s-a putut observa că lacătul și grilajul nu au rezistat forței animalului, însă spre surprinderea tuturor, a rezistat “cu eroism” un stingător de incendii, pe care ursul a încercat să îl spargă. Surpriză! Stingătorul nu a cedat, ci s-a ales doar cu deteriorări superficiale. Poate că era de la Geo Sting…

Așadar, pentru cei care stau izolați în zona montană, transmitem un semnal de alarmă, cu recomandarea de a evita deplasările, care oricând se pot constitui într-un real pericol!

 

Urs 3
Urs 3

Urs2