Vicarul eparhial Ionuț Ghibanu își donează salariul pentru a plăti o parte din amenda de 20.000 lei dată medicului care a ieșit din spital pentru a se închina la moaștele Sfântului Nifon
Screenshot 20200416 071417 Gallery

Vicarul eparhial Ionuț Ghibanu își donează salariul pentru a plăti o parte din amenda de 20.000 lei dată medicului care a ieșit din spital pentru a se închina la moaștele Sfântului Nifon

Am decis să-mi donez salariul pentru a plăti o parte din amenda de 20.000 lei, pe care domnul doctor Claudiu Dumitrescu a primit-o pentru că a ieșit în întâmpinarea sfintelor moaște ale Sfântului Ierarh Nifon, alături de alți medici de la Spitalul Județean de Urgență.
Am scris despre acest moment deosebit de la Târgoviște într-o altă postare, însă aș mai adăuga faptul că nu trebuie uitat că spitalul este unul modular și că medicii merg, dintr-un corp în altul, prin curtea acestuia, întâlnindu-se cu diverși pacienți, purtând același echipament cu care au ieșit în întâmpinarea sfintelor moaște.
Da! Și-au manifestat credința public și au fost amendați!
Au recunoscut că medicina are limitele ei și că, orice ar face, la un moment dat, numai Dumnezeu ne mai poate salva, dar au fost amendați.
Medicii care au dansat o horă în curtea altui spital nu au mai fost amendați și bine este că așa s-a întâmplat! Se bucurau pentru salvarea unui pacient, pe când medicii noștri se rugau pentru a se opri pandemia!

Cei care doriți, puteți dona o sumă cât de mică, făcând un gest creștinesc, în această săptămână a PĂTIMIRILOR MÂNTUITORULUI HRISTOS și astfel să strângem suma de 20.000 lei pentru a plăti amenda medicului Claudiu Dumitrescu.

Donațiile se pot face în contul de mai jos:

ASOCIAȚIA “CENTRUL SOCIO-CULTURAL COMMUNIO” – TÂRGOVIȘTE, cu sediul în Târgoviște, Cod fiscal 38488392, cont RO38RNCCB0128156778770001, deschis la BCR Târgoviște, a scris, pe Facebook, Vicarul eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviștei, preotul Ionuț Ghibanu.