You are currently viewing ALERTĂ! 3 CAZURI DE CORONAVIRUS LA CREVEDIA!

ALERTĂ! 3 CAZURI DE CORONAVIRUS LA CREVEDIA!

  • Post category:ACTUAL / SOCIAL

Primăria comunei Crevedia, din Dâmbovița, comunică:

Postul Paștelui aduce cu sine și vești triste, Coronavirusul fiind decis să nu ne lase să ne bucurăm în tihnă de Sărbătorile Pascale.
Pe raza satului Samurcași s-au înregistrat și confirmat două cazuri de infectare cu Coronavirus, persoanele în cauză fiind, ambele asistenți medicali la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” din Capitală. Este vorba despre B. A. și G. G., a căror identitate o dezvăluim în vederea punerii în gardă a persoanelor care au intrat în contact cu ei în ultima perioadă de 10-12 zile.
Dacă ați intrat în contact cu cei doi, vă rugăm să rămâneți în autoizolare și să contactați de urgență medicul de familie și/sau DSP.
Familiile celor doi asistenți au intrat deja în autoizolare și membrii acestora vor fi testatați împotriva Coronavirusului.
Pe această cale reamintim că Primăria comunei Crevedia recomandă cu tărie respectarea prevederilor Ordonanțelor Militare privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, în care se precizează că se interzice circulația tuturor persoanelor, exceptând situațiile prevăzute de lege.
Totodată, Primăria comunei Crevedia, primarul Petre Florin și viceprimarul Ion Costin, vă dau toate asigurările că vă sunt alături și vă sprijină în această perioadă de grea încercare în lupta cu virusul COVID-19

UPDATE
S-a mai confirmat un caz, cel de al treilea, M.M., asistentă la același spital, completează lista nefericită a celor infectați cu COVID-19, cetățeni ai comunei noastre.