You are currently viewing DEPUTATUL CORNELIU ȘTEFAN, MESAJ DE RECUNOȘTINȚĂ PENTRU ÎPS NIFON

DEPUTATUL CORNELIU ȘTEFAN, MESAJ DE RECUNOȘTINȚĂ PENTRU ÎPS NIFON

  • Post category:ACTUAL / SOCIAL

În această perioadă cumplită prin care trecem, când întreaga existență ne-a fost dată peste cap, intervenind reguli dure, apăsătoare, cu care nu ne-am mai confruntat niciodată, credința, solidaritatea, comunicarea şi spiritul de într-ajutorare reprezintă elementele esențiale ale continuării drumului spre normalitate.

Biserica Ortodoxă Română este pentru noi toți un factor important de coeziune, de încredere, de speranță, este unda de lumină care ne apropie de Dumnezeu. În afară de sfaturi, de rugăciune, de blândețe și încurajare, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, s-a implicat în această luptă pe care o ducem cu temutul coronavirus care încearcă să ne demoleze întregul sistem existențial.

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon şi ceilalți slujitori ai Bisericii au contribuit pentru dotarea Spitalului judeţean de Urgență din Târgoviște cu aparatură medicală, au fost și sunt alături de oamenii care trec printr-o serie de greutăți, oferindu-le diferite ajutoare.

Mulțumim Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon pentru tot ceea ce face pentru dâmbovițeni, pentru sprijinul și încrederea pe care ne-o insuflă, pentru rugăciunile adresate lui Dumnezeu pentru a ne ajuta să depășim cu bine și acest hop crud al vieții noaste!
#Respect
#VaMultumim!, a scris, pe Facebook, deputatul Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița.

Fb Img 1587106529912