You are currently viewing 20 APRILIE 2020: AMENZI URIAȘE ÎN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA PENTRU NERESPECTAREA  RESTRICȚIILOR DE CIRCULAȚIE!
Ccoovvv

20 APRILIE 2020: AMENZI URIAȘE ÎN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA PENTRU NERESPECTAREA RESTRICȚIILOR DE CIRCULAȚIE!

  • Post category:ACTUAL

În ultimele 24 de ore, pe raza județului Dâmbovița, la nivelul instituțiilor din MAI au fost desfășurate următoarele activități:

  • au fost efectuate de către polițisti și jandarmi însoțiri pentru introducerea în carantină a 14 persoane;
  • au fost efectuate, de către polițiști, 385 verificări la persoane aflate în izolare/carantină la domiciliu;
  • au fost constituite 106 patrule, dintre care 79 mixte cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Dâmbovița “Mircea cel Bătrân”, care au acționat pentru verificarea respectării măsurii izolării/carantinării la domiciliu sau a interdicțiilor de circulație prevăzute prin ordonanțele militare. La activitățile desfășurate au participat 51 cadre ale M.Ap.N. și 88 polițiști locali.
  • au fost aplicate 89 sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea restricțiilor de circulație stabilite prin ordonanțele militare, în valoare totală de 174.000 lei.
  • de la debutul pandemiei, au fost aplicate 5117 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare, în valoare totală de 8.659.890 lei.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița continuă să acționeze în sistem integrat, alături de jandarmi, militari și polițiști locali, pentru respectarea prevederilor legale impuse pe perioada stării de urgență cât și pentru prevenirea și combaterea evenimentelor care ar putea afecta ordinea și siguranța publică.

 

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ

AL  JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA