You are currently viewing 22 APRILIE 2020: ÎN DÂMBOVIȚA, PESTE 300 DE VERIFICĂRI LA DOMICILIU, ÎN ULTIMELE 24 DE ORE!
Frfr

22 APRILIE 2020: ÎN DÂMBOVIȚA, PESTE 300 DE VERIFICĂRI LA DOMICILIU, ÎN ULTIMELE 24 DE ORE!

  • Post category:ACTUAL

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Dâmbovița, au fost desfășurate următoarele activități:

  • au fost efectuate, de către polițisti și jandarmi, însoțiri pentru introducerea în carantină a 6 persoane;
  • au fost efectuate, de către polițiști, 312 verificări la persoane aflate în izolare/carantină la domiciliu;
  • au fost constituite 166 patrule, dintre care 78 mixte cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Dâmbovița “Mircea cel Bătrân”, care au acționat pentru verificarea respectării măsurii izolării la domiciliu sau a interdicțiilor de circulație prevăzute prin ordonanțele militare. La activitățile desfășurate au participat 51 cadre ale M.Ap.N. și 119 polițiști locali.
  • au fost aplicate 80 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea restricțiilor de circulație stabilite prin ordonanțele militare, în valoare totală de 97.000 lei.
  • de la debutul pandemiei, au fost aplicate 5.268 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare, în valoare de 8.904.825 lei.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița continuă să acționeze în sistem integrat, alături de jandarmi, militari și polițiști locali pentru respectarea prevederilor legale impuse pe perioada stării de urgență cât și pentru prevenirea și combaterea evenimentelor care ar putea afecta ordinea și siguranța publică.

 

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ

AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA