Inițiativă lăudabilă: Carrefour introduce în ofertă “lădița cu verdețuri”
Screenshot 20200424 100745 Gallery

Inițiativă lăudabilă: Carrefour introduce în ofertă “lădița cu verdețuri”

Unul dintre marii retaileri din România a făcut un pas important în relația cu producătorii români.

Începând din această săptămână, Carrefour a lansat LĂDIȚA CU VERDEȚURI, care reunește exclusiv legume și verdețuri de sezon provenite din fermele locale.

LĂDIȚA CU VERDEȚURI ajunge la vânzare luna aceasta în hipermarketuri și în aplicația Bringo, iar prețul ei este fix: 19,99 de lei. Pentru fiecare lădiță vândută până la 15 mai, Carrefour va dona echivalentul a 25% din valoare pentru proiecte dedicate producătorilor locali.
Este o periodă dificilă și pentru micii producători agricoli care duc greul crizei. În mijlocul unei pandemii care a schimbat obiceiurile de consum și pe fondul unui excedent de producție, fermierii locali, parteneri cheie în ecosistemul Carrefour, nu vor rămâne cu legumele pe câmp și nici în depozite. Noi, la Carrefour continuăm să le achiziționăm întreaga producție la un preț corect și lansăm un nou produs sezonier: lădița cu verdețuri proaspete, disponibilă în magazine și online”, au transmis cei de la Carrefour.

Lădița de la Carrefour asigură tot necesarul de legume și verdețuri proaspete de sezon. Se găsesc legături mari de ceapă verde, spanac cât pentru o mâncărică pentru toată familia, legături de lobodă, o salată creață uriașă, o salată verde de mărime medie, mărar, pătrunjel verde, leușean, buchete mari de ridichi și legături cu căpățâni noi de usturoi. În total, 25 de produse toate provenind din ferme locale!
,,Vrem să ne întărim angajamentul față de micii producători locali și susținerea acestora este foarte importantă pentru noi. Astfel, produsele din lădița cu verdețuri, în funcție de zonă, provin de la Cooperativa Agricolă Carrefour Vărăști, de la producători din programul Creștem România BIO aflați în primii ani de conversie la agricultura ecologică, dar și de la sute de alți fermieri din țară, cu care Carrefour are contract sezonier”, au comunicat cei de la Carrefour.