SEMNAL DE ALARMĂ! A ÎNCEPUT RELAXAREA RESTRICȚIILOR ÎN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE?

SEMNAL DE ALARMĂ! A ÎNCEPUT RELAXAREA RESTRICȚIILOR ÎN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE?

  • Post category:ACTUAL

Deși suntem în plină perioadă a restricțiilor, cu sute de infectări zilnice anunțate de autorități, locuitori ai municipiului Târgoviște par să înțeleagă tot mai puțin că nu pot ieși din locuințe decât pentru rezolvarea urgențelor imediate. Din păcate, la orele prânzului, numeroși cetățeni erau astăzi prin parcuri și alte locuri publice, nerespectând nici pe departe distanțarea socială, atât de importantă în aceste momente.

Apar în spațiul public on-line foarte multe fotografii care surprind astfel de cazuri, cu oameni care ies și socializează în fața blocului, ignorând ordonanțele militare, ceea ce ne face să credem că relaxarea a început pentru unii mult prea devreme, punând în pericol major efortul conjugat al autorităților de a ține sub control răspândirea virusului.

Atragem atenția, pe acestă cale, cetățenilor orașului că din păcate înmulțirea acestor cazuri de nerespectare a restricțiilor vor fi în detrimentul nostru al tuturor, rugând în același timp autoritățile să observe cu mai multă rigoare derapajele de la respectarea legii, pentru a trece cu bine de această perioadă delicată pentru lumea noastră.