RĂCARI: PRIMARUL MARIUS CARAVEŢEANU VĂ ANUNȚĂ LA CE NUMĂR DE TELEFON PUTEȚI SUNA PENTRU CA POLIȚIA LOCALĂ SĂ VĂ ADUCĂ MĂȘTI
Marius Caraveteanu 1

RĂCARI: PRIMARUL MARIUS CARAVEŢEANU VĂ ANUNȚĂ LA CE NUMĂR DE TELEFON PUTEȚI SUNA PENTRU CA POLIȚIA LOCALĂ SĂ VĂ ADUCĂ MĂȘTI

În mai multe localități din județul Dâmbovița, primarii au luat decizia de a oferi, gratuit, măști pentru concetățenii lor, în contextul pandemiei cu COVID-19.

Unul dintre edilii foarte implicați în rezolvarea problemelor apărute în comunitate este Marius Caravețeanu, primarul orașului dâmbovițean Răcari, care, de când a apărut focarul de coronavirus în localitate, a făcut toate eforturile pentru a diminua riscurile de îmbolnăvire a populației.

În acest sens, pe lângă o comunicare transparentă, zilnică, a luat măsuri concrete, dintre care amintim numai oferirea de măști tuturor locuitorilor orașului. Avand în vedere faptul că nu toți au fost găsiți acasă, aceștia au la dispoziție un numar de telefon la care pot suna pentru a solicita măști,care vor fi aduse de Poliția Locală Răcari:

S-a încheiat acţiunea de distribuire a măștilor!
Dacă sunt persoane care nu au primit, vă rog să sunaţi la 0245.658.611, iar colegii de la Poliţia Locală vi le aduc acasă!, a scris edilul pe Facebook.