You are currently viewing Petrecere cu DJ în Herăstrău, în plină pandemie. Mâncarea a fost vândută la geam

Petrecere cu DJ în Herăstrău, în plină pandemie. Mâncarea a fost vândută la geam

După două luni de stat în casă, tinerii din București au uitat de distanțarea socială la prima petrecere adevărată, în aer liber, din Parcul Herăstrău.

În grupuri mai mari sau mai mici, au glumit, au stat pe iarbă, sau au dansat pe asfalt până aproape de miezul nopții.

Un DJ a întreținut atmosfera, iar mâncarea și băutura au fost asigurate de câteva restaurante din zonă, care au vândut „la pachet”, pentru a respecta legea.

Cu toate astea, viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a anunţat aseară că se vor lua măsuri, şi că localurile respective riscă să rămână fără autorizaţii.

În plină stare de alertă, tinerii din Bucureşti nu au mai ţinut cont de reguli, cu atât mai puţin de recomandări, şi au petrecut în grupuri, în Parcul Herăstrău. Nu au ezitat să arate şi pe reţelele de socializarea cum se distrează, mai ales ca evenimentul a fost anunţat tot online.

Angajaţii localurilor susţin că legea a fost respectată, că terasele şi restaurantele au fost închise, iar servirea s-a făcut doar la geam. În miez de noapte, totuşi, oamenii legii le-au bătut la uşă.

Un eveniment asemănător era programat şi pentru duminică, însă localul a anunţat că suspenda pentru moment activitatea vânzării la geam, pentru siguranţa tuturor.