You are currently viewing Din 25 mai Biblioteca Județeană „I.H. Rădulescu” Dâmbovița reia lucrul cu publicul! Vezi în ce condiții!

Din 25 mai Biblioteca Județeană „I.H. Rădulescu” Dâmbovița reia lucrul cu publicul! Vezi în ce condiții!

Începând cu data de 25. 05. 2020 Biblioteca Județeană „I.H. Rădulescu” Dâmbovița reia lucrul cu publicul la Sediul central, Sediul Filialei pentru Copii și Sediul Filialei de Carte în Limbi Străine. În această primă fază a reluării activității este permis doar împrumutul de publicații. La intrarea în sediile menționate, utilizatorii trebuie să țină cont de următoarele reglementările din Ordinul 2855-830/15.05.2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS COV 2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii :
1. Obligativitatea de a purta masca de protecție care să acopere complet nasul și gura;
2. Dezinfectarea mâinilor la intrarea în instituție;
3. Respectarea distanțării fizice, minim 2 m;
4. Efectuarea unui triaj observațional de către personalul instituției, nepermițându-se accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree);
5. Termometrizarea noncontact a utilizatorilor. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în incinta clădirii.
Accesul în secțiile de împrumut este permis în limita unei singure persoane/ două persoane pentru copii însoțiți de părinți.
Nu este permis accesul liber la raft, documentele urmând a fi furnizate de către bibliotecar.
Pentru a reduce timpul de așteptare, recomandăm consultarea catalogului electronic al bibliotecii de pe site-ul instituției și rezervarea online a publicațiilor dorite la următoarele adrese de email, în funcție de domeniul în care se încadrează publicația: imprumut@bjdb.ro; cartestraina@bjdb.ro; tehnica@bjdb.ro; copii@bjdb.ro. Rezervarea se poate face și telefonic la: 0732100453 (Secția Împrumut Carte Adulți), 0372740621 (Filiala Carte în limbi străine); 0245/634112 (Filiala Carte pentru copii). Personalul bibliotecii vă va informa dacă publicațiile sunt disponibile și vă vor programa într-un interval orar pentru a veni să le ridicați. Programul special pentru această perioadă este de Luni până Vineri, de la orele 8.00-16.00.

Vă mulțumim pentru susținere și înțelegere!
prof. univ. dr. Agnes Terezia Erich