CELE 145 DE TABLETE ACHIZIȚIONATE DE ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI AU AJUNS LA ELEVI

În ultimele zile, pe Facebook, au apărut foarte multe fotografii cu preoți din județul Dâmbovița care oferă tablete copiilor din parohiile lor.

După cum informa Arhiepiscopia Târgoviștei într-un comunicat de săptămâna trecută, la inițiativa Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, s-au achiziționat 145 de tablete, în vederea oferirii acestora unor elevi din județul Dâmbovița, pentru a susține educația on-line în perioada pandemiei.
În valoare de 126.000 lei, reamintim că acestea au fost achiziționate cu ajutorul preoților de la parohii și al mânăstirilor din Dâmbovița, au abonament gratuit la internet pe o perioadă de un an și au fost oferite în special elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, care au rezultate excepționale la învățătură și provin din familii cu situație defavorizată.

Elevii care au primit aceste tablete au fost recomandați de directorii de școli prin intermediul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița și de preoții de la parohii, în colaborare cu profesorii de Religie.

Felicităm pe toți cei implicați în acest proiect educațional!

 

3882 More posts in ACTUAL category
Recommended for you

Avocata Monica Anton, fost viceprimar de Piatra-Neamț și apărător al colonelului de Jandarmi Sebastian Cucoş,...