You are currently viewing Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița invită membrii la ședința ordinară a Adunării Generale. Vezi Ordinea de zi!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița invită membrii la ședința ordinară a Adunării Generale. Vezi Ordinea de zi!

Către,
Membrii Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița

În temeiul dispozițiilor Legii nr. 335/ 2007 a camerelor de comerț din România, cu modificările și completările ulterioare, precum și ale prevederilor art. 21 – art. 24 ale Statutului Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, vă invit să participați în calitate de membru, la ședința ordinară a Adunării Generale a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, în ziua de 11 iunie 2020, ora 15.00, la sediul CCIADb din municipiul Târgoviște, Calea Câmpulung, nr. 6A.
Ședința va avea pe Ordinea de zi următoarele:
1. Aprobarea strategiei, a obiectivelor și a programului de acțiuni ale Camerei de Comerț Dâmbovița;
2. Dezbaterea și aprobarea Raportului de verificare al Comisiei de cenzori;
3. Aprobarea Bugetului de venituri și cheltuieli pentru 2020 și aprobarea bilanțului aferent exercițiului financiar 2019;
4. Stabilirea indemnizației membrilor Comisiei de cenzori;
5. Aprobarea nivelului cotizațiilor membrilor CCIADb pe diverse mărimi și categorii;
6. Completarea locului vacant prin alegerea unui membru în Colegiul de Conducere al CCIADb;
7. Aprobarea modificărilor și actualizarea Statutului CCIADb;

Dacă în data data de 11 iunie 2020, nu se întrunește numărul de jumătate plus unu din totalul membrilor, Adunarea Generală a CCIADb se va ține în data de 17 iunie 2020, ora 15.00, în același loc, sediul CCIADb din municipiul Târgoviște, Calea Câmpulung, nr. 6A, cu orice număr de membri prezenți.

Cu stimă deosebită,
Președinte
Valentin Calcan