You are currently viewing Parohia Sf. Gheorghe din Târgoviște continuă să sprijine elevii

Parohia Sf. Gheorghe din Târgoviște continuă să sprijine elevii

Observând că preoții din Dâmbovița au ajutat elevii din clasele terminale pentru a putea participa la cursurile on-line, prin oferirea de tablete cu internet nelimitat, am aflat că preoții de la parohia Sfântul Gheorghe din Târgoviște au continuat să fie alături de enoriașii lor. Iată ce ne-au declarat preoții Cristian Oancea, preotul paroh și colegul său, preotul Eftemie Gabriel:

Faptele bune reprezintă materializarea îndemnului Mântuitorului Iisus Hristos de a ne găsi, în permanență, în sprijinul semenilor noștri. Acest lucru se întâmplă în mod concret în județul Dâmbovița, la inițiativa și sub atenta îndrumare a Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Nifon. După ce la nivel eparhial, parohiile au venit în sprijinul unor elevi oferindu-le tablete de ultimă generație cu abonament de internet inclus, faptele bune continuă să arate implicarea preoților în interesul și binele enoriașilor, afirmă preotul Oancea Cristian care este și protopop al Protoieriei Târgoviște Nord.

În parohia noastră, după ce în urmă cu câteva zile, tânărul Gabriel Petre Bogdan a primit una dintre tabletele oferite de Arhiepiscopia Târgoviștei, joi, 28 mai, în ziua Înălțării Domnului, o altă elevă silitoare, Alexandra, a primit din partea noastră un laptop atât de necesar pentru a participa la cursurile desfășurate online, precum și în celelalte proiecte educaționale viitoare, ne-a declarat preotul Gabriel Eftemie.

Este încă o dovada a bunei colaborări dintre slujitorii bisericii și profesorul de religie, care a făcut posibil mometul de astăzi. Multumim tuturor celor ce ne-au sprijinit și ne vor fi alături și în acțiunile viitoare!, au concluzionat cei doi preoți.